Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η "γνωστή" Ιταλία - Έπαιξε όσο... έπρεπε και προκρίθηκε


Η Σκουάντρα Ατζούρα, από τη στιγμή που Ισπανία και Κροατία δεν αναδείχθηκαν ισόπαλες με περισσότερα από 2 τέρματα, γνώριζε ότι δική της νίκη της έφτανε. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει με 2-0 της Ιρλανδίας και πήρε το δεύτερο εισιτήριο από τον τρίτο όμιλο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Ιταλία μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο και είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 35' με τον Αντόνιο Κασάνο να παίρνει την κεφαλιά και να βγάζει το άγχος από την ομάδα του.

Η Ιρλανδία ήθελε αλλά δεν μπορούσε και έτσι αποχαιρέτησε το Euro χωρίς βαθμό και με 9 γκολ παθητικό. Ο Μπαλοτέλι που μπήκε ως αλλαγή σκόραρε στο 90' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει στους "8" τον πρώτο του τέταρτου ομίλου.

Ιταλία: Μπουφόν, Κιελίνι (57' Μπονούτσι), Μπαλατσερέτι, Αμπάτε, Μπαρτσάλι, Τιάγκο Μότα, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι, Πίρλο, Κασάνο (63' Ντιαμάντι), Ντι Νατάλε (74' Μπαλοτέλι).

Ιρλανδία: Γκίβεν, Σεντ Λέτζερ, Γουάρντ, Ο' Σέι, Νταν, Γουίλαν, ΜακΓκίντι (65' Λονγκ), Άντριους, Νταφ, Ντόιλ (76' Γουόλτερς), Κιν.

Η βαθμολογία

1. Ισπανία 7
2. Ιταλία 5
3. Κροατία 4
4. Ιρλανδία 0
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...