Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Πανελλαδικές: Από σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών


Μέχρι την Πέμπτη, 5 Ιουλίου, έχουν περιθώριο οι υποψήφιοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους στην ιστοσελίδα exams.minedu.gov.gr.

Αρχίζει σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων από τους μαθητές που διεκδικούν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η κατάθεση των μηχανογραφικών γίνεται ηλεκτρονικά και από τη στιγμή που θα κατατεθούν, δε μπορούν να διορθωθούν.

Για την κατάθεση του μηχανογραφικού, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ήδη προμηθευτεί από τα λύκειά τους το password αλλά και τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων, ώστε να μπορέσουν να επεξεργαστούν το ΜΔ. Οι υποψήφιοι πρέπει να πάνε στα σχολεία για να πάρουν τον κωδικό έως τις 22 Ιουνίου.
Το ίδιο πρέπει να κάνουν και τα παιδιά που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια κτλ) και δεν τα προμηθεύτηκαν τον Μάιο.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας, Φρόσω Κιάου, οι βαθμολογίες των πανελλαδικών θα ανακοινωθούν το τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου και οι βάσει στο τέλος Αυγούστου.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...