Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ηλεία: Έντονη αίσθηση ζέστης λόγω αυξημένης υγρασίας τη νέα εβδομάδα - Τοπικές μπόρες στα ορεινά την Τετάρτη


hotΜε αυξημένη υγρασία θα κυλήσει η νέα εβδομάδα, κάνοντας την αίσθηση της ζέστης ακόμα πιο έντονη (δυσφορία). Συνθήκες αστάθειας περιμένουμε την Τετάρτη με τοπικές μπόρες /
καταιγίδες στα ορεινά τις απογευματινές ώρες.

Πιο αναλυτικά,
Την Τρίτη 26/6
στους 32 με 33 τα θερμόμετρα και στις εσωτερικές περιοχές τοπικά 34 βαθμούς Κελσίου. Δυσφορία λόγω αυξημένης σχετικής υγρασίας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί ασθενείς 3 έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Την Τετάρτη 27/6, μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ορεινά και θα δώσουν τοπικές μπόρες/καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 με 34 και τοπικά στα πιο εσωτερικά τμήματα του νομού 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Δυσφορία λόγω αυξημένης σχετικής υγρασίας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς 2-3 έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Πέμπτη 28/6 υπάρχει πιθανότητα για τοπικές απογευματινές μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία στους 30 με 31 και στις εσωτερικές περιοχές τοπικά 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Έντονη δυσφορία λόγω αυξημένης σχετικής υγρασίας. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί.

Την Παρασκευή 29/6 και το Σάββατο 30/6, περιορίζονται τα ποσοστά σχετικής υγρασίας, ανεβαίνει όμως η θερμοκρασία τοπικά το Σάββατο σε τιμές 36 με 37 βαθμούς στις κλασικές στην ζέστη περιοχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...