Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανήλικης, πρώην Αντιδήμαρχος Πάτρας!


apoplanhshΤο περιστατικό εξαιτίας και του ονόματος αλλά κυρίως της ιδιότητας του κατηγορούμενου ο οποίος ήταν αιρετός επί της δημοτικής Αρχής του Ευάγγελου Φλωράτου, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.
Ο πρώην αντιδήμαρχος Πρασίνου, σύμφωνα με το δευτεροβάθμιο Εφετείο επεδίωξε να έχει επαφή με ανήλικη και αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ατιμώρητο από τις δικαστικές Αρχές.
Συγκεκριμένα στο Πενταμελές Εφετείο
Κακουργημάτων που οδηγήθηκε τελικά η υπόθεση ο πρώην αιρετός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών με αναστολή, ενώ του επεβλήθηκε ο όρος για να του δοθεί η αναστολή να καταβάλει σε δύο δόσεις συνολικά το ποσό των 8.000 ευρώ στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Το ίδιο δικαστήριο καταδίκασε σε κάθειρξη 5 ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ τον οδηγό ταξί Θουκυδίδη Καπνίση που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης Πατρινής και μιας 14χρονης από την Αλβανία. Τέλος σε φυλάκιση 6 ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ επέβαλε το δικαστήριο στην Κλεοπάτρα Φοτέλι, 27 ετών, από την Αλβανία, καθώς κατηγορήθηκε για δύο περιπτώσεις μαστροπείας. Οι δύο αυτοί κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στη φυλακή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 27χρονη φέρεται ότι παρότρυνε δύο ανήλικες 14 ετών από την Αλβανία και την Ελλάδα αντίστοιχα να εξωθούνται στην πορνεία. Τα περιστατικά είχαν σημειωθεί το καλοκαίρι του 2004, το δίμηνο Ιουλίου -Αυγούστου.
Οι δύο 14χρονες είχαν συνευρεθεί ερωτικά με τους τρεις άνδρες και είχαν πληρωθεί για τις ερωτικές τους υπηρεσίες με ποσά που κυμαίνονταν από 20 έως 50 ευρώ, ανάλογα με τις ερωτικές επιθυμίες του πελάτη.
Η 27χρονη Αλβανίδα φαίνεται ότι για να κάμψει τις αντιστάσεις των δύο ανηλίκων κοριτσιών τα είχε οδηγήσει σε ένα εστιατόριο στο Καστρίτσι. Εκεί παρέμεναν τρεις άνδρες, άγνωστοι στην ανάκριση, που μόλις είχαν δειπνήσει και ζήτησαν από τα κορίτσια να τα χαϊδέψουν σε απόκρυφα σημεία του σώματός τους δίνοντάς τους από ένα 20 ευρω.
Στη συνέχεια, η Αλβανίδα που καταδικάστηκε γνώρισε τις δύο ανήλικες στους τρεις καταδικασθέντες και εκείνες πήγαιναν μαζί τους ξεχωριστά σε ερωτικά ραντεβού. Οι κατηγορούμενοι τις οδηγούσαν στα διαμερίσματά τους και προχωρούσαν σε ερωτικές περιπτύξεις.
Όπως υποστήριξαν στο ακροατήριο οι κατηγορούμενοι, η υπόθεση δεν έχει τις συγκεκριμένες διαστάσεις. Καθώς επρόκειτο για απλή γνωριμία με τις κοπέλες που προχώρησε στη σύναψη σχέσης. Όμως το Δικαστήριο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς τους.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...