Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

1ο Φεστιβάλ Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Η παρουσίαση στο Μέγαρο Μουσικής (videos & photos)

megaro1Για πρώτη φορά φέτος ο Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης διοργανώνει καλλιτεχνικό Φεστιβάλ υψηλών απαιτήσεων με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της ελληνικής και της διεθνούς
μουσικής σκηνής και του θεάτρου.
Την περασμένη Παρασκευή, στην αίθουσα Νίκου Σκαλκώτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης  ανήγγειλε την επίσημη έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του δήμου.

Στη σκηνή παραβρέθηκαν  οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ (Αηδονίδης, Ανδρεάτος, Γλυκερία, Βόσσου, Nevil Fahy, Καραντζή, Κετιμέ, Dilec Koc, Λέκκας, Andre Maia, Μαριώ, Τσιαμούλης, Antonella Orefice, , Σαββόπουλος, Πλέσσας κ.α.). 

Ακόμα παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από το πρότυπο πολιτιστικό οδοιπορικό του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης με τίτλο «Με τα φτερά της Ιστορίας και του Θρύλου» σε σκηνοθεσία Περικλή Κ. Ασπρούλια καθώς και με το επετειακό συμφωνικό έργο «Λόγια της Πλώρης – Ανδρέας Καρκαβίτσας» σε 1η Πανελλήνια Εκτέλεση αφιερωμένο στα 90 χρόνια μνήμης του Λεχαινίτη συγγραφέα, σε μουσική του συνθέτη και καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Γιώργου Βούκανου, με την Ορχήστρα Πατρών.

Το 1ο Φεστιβάλ Τέχνης  Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης ξεκίνησε τις εκδηλώσεις του από τις 26 Μαΐου και θα κλείσει στις 17 Σεπτεμβρίου με την 78η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βουλευτές του νομού στελέχη της δημοτικής αρχής, κάτοικοι και ετεροδημότες της περιοχής. Τις εντυπώσεις κέρδισε η παρουσία στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Λεχαινών που παιάνισε όμορφες μελωδίες.
ilialive.gr - neohorikillinis.blogspot.gr - Ανδρέας Μίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...