Ηλεία: Εκτελούνται κανονικά οι ιατρικές συνταγές στα φαρμακεία


farmakeioΜετά από σχεδόν 40 ημέρες ταλαιπωρία οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μπορούν από σήμερα 1η Ιουλίου να προμηθεύονται με πίστωση τα φάρμακά τους. Μετά την πρόσφατη απόφαση του
ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας, αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις και οι φαρμακοποιοί του νομού θα εκτελούν κανονικά και πάλι τις συνταγές και θα δίνουν στους ασφαλισμένους φάρμακα με πίστωση.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας Δημήτρης Θεοδωρόπουλος αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις και τα φαρμακεία θα δέχονται και θα εκτελούν συνταγές μόνο όσες είναι εντός των ορίων των πέντε εργάσιμων ημερών.

Σχετικά με την εξόφληση των ωφελουμένων για το μήνα Απρίλιο αλλά και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για τήρηση του προγράμματος καταβολής των πληρωμών ο κ. Θεοδωρόπουλος σημείωσε ότι είναι βασική προϋπόθεση να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις. Διαφορετικά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επανεξεταστεί η στάση των φαρμακοποιών.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ