Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Βαρβάσαινα: 96χρονος βρέθηκε νεκρός και αιμόφυρτος (Νεότερη ενημέρωση 14:56)


barbasaina1Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Βαρβάσαινα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας 96χρονος άντρας. Ο υπερήλικας διέμενε μόνος στο σπίτι και σύμφωνα με πληροφορίες τον
barbasaina2εντόπισαν νεκρό γείτονές του. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 96χρονος είχε εκπνεύσει αρκετές ώρες πριν παρουσιάζοντας φαινόμενο ακαμψίας.

Λόγω του ότι ήταν αιμόφυρτος κλήθηκε η Αστυνομία, όπου σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – καθώς έως αργά χθες το βράδυ,  η έρευνα συνεχιζόταν – δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Πιθανότατα λόγω πτώσης ο υπερήλικας χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι και πέθανε.

Νεότερη ενημέρωση 14:56

Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του 96χρονου από τη Βαρβάσαινα, ενώ ο τραυματισμός προήλθε από την πτώση. Αυτό ήταν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...