Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Παναγιωτόπουλος: "Δεν θα μειωθεί ο μισθός των στρατιωτικών"


Παναγιωτόπουλος: "Δεν θα μειωθεί ο μισθός των στρατιωτικών"


  Το θέμα των μισθολογίων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Κάρολο Παπούλια.


«Ήδη κ. Πρόεδρε, στον δικό μου τομέα, στον τομέα της δικής μου ευθύνης, έχουν γίνει δραματικές περικοπές. Μόνο στα μισθολόγια των ανθρώπων, ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι περικοπές έχουν φθάσει το 37%, δηλαδή είναι ένα κομμάτι του Ελληνικού λαού, το οποίο και αυτό μετέχει στις θυσίες, και οι θυσίες πραγματικά είναι οδυνηρές» σημείωσε ο ΥΕΘΑ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Πρέπει να σας πω ότι η μεγάλη μου ανησυχία και η  ανησυχία του κ. Πρωθυπουργού, και είχα την ευκαιρία να σας τη μεταφέρω στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων που είχα την τιμή να σας υποδεχθώ , είναι μήπως, μήπως υπάρξει κι άλλη περικοπή, αυτή δηλαδή που έχει καταγραφεί από 10 έως 12%. Σας διαβεβαιώνω ότι ο κόσμος που υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις,  δεν μπορεί να υποστεί άλλη μια τέτοια οδυνηρή περικοπή. Οι οικογένειές τους έχουν πρόβλημα» συμπλήρωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παπούλιας από την πλευρά του τόνισε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι ο ίδιος παρακολουθεί με μεγάλη ευαισθησία το θέμα αφού -άλλωστε- είναι και ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παναγιωτόπουλος αποκάλυψε ότι πηγαίνει στο υπουργείο Οικονομικών έχοντας μαζί του έναν κατάλογο με ισοδύναμα μέτρα για να μη μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί των στελεχών των ΕΝόπωλν Δυνάμεων.
Δείτε το βίντεο
http://www.madata.gr/epikairotita/politics/208543.html
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...