Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Αλλαγή δεδομένων μετά την παραίτηση Πόπορη


Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης  Αλλαγή δεδομένων μετά την παραίτηση Πόπορη

Ένα μόλις μήνα μετά την απόφαση του δημάρχου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη για την ανάκληση των καθηκόντων του τότε αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χρήστου Παλαιολόγου, μία παραίτηση έρχεται να "ταράξει" τα δεδομένα του Δήμου.


Ο Γρηγόρης Πόπορης που μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, έχοντας και την ευθύνη για τη Δημοτική Ενότητα Κυλλήνης, υπέβαλε χθες την επιστολή παραίτησης του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο δήμαρχο Ανδραβίδας - Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη, πράγμα που σημαίνει ότι παραιτείται και του αξιώματος του αντιδημάρχου.




Είδηση- βόμβα!

Ωστόσο πέρα από την παραίτηση του Γρηγόρη Πόπορη στη συνεδρίαση της Παρασκευής αναμένεται να "σκάσει" είδηση βόμβα, αφού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης κυκλοφορούν έντονες φήμες περί ανεξαρτητοποιήσης δημοτικών συμβούλων της παράταξης Αρβανίτη.


Βάσω Κοκκινογένη

Περισσότερα στην ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...