Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ασφάλεια για… γέλια – Έχασαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ!



Ευκαιρία δεν έχαναν οι Βρετανοί το 2004 να σχολιάσουν ειρωνικά την ασφάλεια των Ολυμπιακών της Αθήνας, ωστόσο εκείνοι φαίνεται πως... πέφτουν από τη μία γκάφα στην άλλη στους δικούς τους Αγώνες.

Έτσι, μετά την άγνωστη γυναίκα που παρέλασε με την αποστολή της Ινδίας στην τελετή έναρξη των Αγώνων, η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής πως χάθηκε ένα σετ κλειδιών από το Γουέμπλεϊ την περασμένη εβδομάδα, κάτι που επιβεβαίωσε και η “Scotland Yard”!

Οι προσπάθειες που έγιναν για να βρεθούν τα κλειδιά δεν απέδωσαν καρπούς και πλέον γίνεται μία μάχη... ευθυνών μεταξύ αστυνομίας και των αρμοδίων για την ασφάλεια των Αγώνων.

Λέγεται πάντως, πως για να αντικαταστήσουν τα κλειδιά υψηλής τεχνολογίας που χάθηκαν, θα πρέπει να δαπανηθούν 40.000 λίρες, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο πρωτάθλημα του Γουίμπλεντον αν και οι διοργανωτές το είχαν διαψεύσει
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...