Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

«Ένα βήμα από τον Ολυμπιακό ο Χάιντσε»

Τα ιταλικά ΜΜΕ τελειώνουν τη μεταγραφή

Το όνομά του Γκάμπριελ Χάιντσε της Ρόμα «παίζει» δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού εδώ και λίγες ημέρες και όπως φαίνεται από τα ρεπορτάζ, στην Ιταλία θεωρούν την υπόθεση πολύ προχωρημένη. Για την ακρίβεια σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι μετά τον Γκρέκο, πολύ κοντά στον Πειραιά είναι πλέον και ο Αργεντινός αμυντικός.

Ο Χάιντσε είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Όπως όμως και στην περίπτωση του Λεάντρο Γκρέκο, έτσι και σε αυτή του Αργεντινού, το ρεπορτάζ στην Ιταλία πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα πιο μπροστά.

Σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», που στην πορεία της ημέρας αναδημοσιεύθηκε σε πολλά μέσα, αναφέρει ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Μάλιστα γίνεται ειδικά αναφορά στο γεγονός ότι ο Χάιντσε δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρόμα για την Αυστρία όπου θα γίνει η προετοιμασία αλλά και στο ότι οι δύο πλευρές έχουν καλές σχέσεις από την απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο.

«Είναι ένα βήμα μακριά από τον Ολυμπιακό που ήδη έχει αποκτήσει τον Λεάντρο Γκρέκο», αναφέρει το δημοσίευμα που επιπλέον δεν… ξεχνά το ενδιαφέρον των «τζιαλορόσι» για τον Βασίλη Τοροσίδη, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για κάποια εξέλιξη στο θέμα αυτό.
newsbeast

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...