Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κατάκολο: Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο τουρίστες/επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Norwegian Jade»

Κατάκολο: Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο τουρίστες/επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Norwegian Jade»
Με ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα αλλά αρκετά σοκαρισμένοι, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου», δύο τουρίστες από το κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Jade» που είχε καταπλεύσει χθες το πρωί στο Κατάκολο.



Οι δύο τουρίστες, που πρόκειται για πατέρα και γιο, λίγο μετά τις τέσσερις και μισή το μεσημέρι, οδηγούσαν το μηχανάκι που είχαν νοικιάσει από το Κατάκολο με σκοπό να κάνουν τη βόλτα τους στην γύρω περιοχή.

Επιστρέφοντας από τον Άγιο Ανδρέα προς το Κατάκολο προκειμένου να επιβιβασθούν στο πλοίο που θα έφευγε σε λίγη ώρα, οι δύο επιβάτες βρέθηκαν στο οδόστρωμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός της βέσπας, προσπάθησε να κάνει προσπέραση στο τουριστικό τρενάκι με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας μερσεντές που οδηγούσε μια γυναίκα.

Πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πύργου ενώ του περιστατικού επιλήφθηκε το Τμήμα Τροχαίας Πύργου που κατέφθασε άμεσα στο σημείο.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πηγές, οι δύο τουρίστες είναι καλά στην υγεία τους.


 patrisnews
Π. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...