Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Του το έδωσε στο... πιάτο! (video)


Η έννοια της βλακείας χάνει κάθε αξία, όταν βλέπει κανείς τον τρόπο με τον οποίο η Ραπίντ Βιέννης γνώρισε την ήττα από τη Βοϊβοντίνα με 2-1, με τον τερματοφύλακά της να προσφέρει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο... πιάτο στο 4o λεπτό των καθυστερήσεων.

Μία φάση από αυτές που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε έλαβε χώρα στο χθεσινό (2/8) ματς της Βοϊβοντίνα κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης.
Το ρολόι του γεπέδου έδειχνε το 94' και οι Σέρβοι προηγούνταν με 1-0. Εκείνη τη στιγμή η μπάλα έφτασε στα χέρια του τερματοφύλακα της Ραπίντ, Λούκας Κενιγκσχόφερ, ο οποίος αφού μπλόκαρε την πέταξε μπροστά του, νομίζοντας πως η φάση είχε σταματήσει για κάποια παράβαση!
Άτιμο σφύριγμα από την κερκίδα! Πρόδωσε τον... Αυστριακό... ο Θεός να τον κάνει τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα ο Μπόγιοβιτς να πετύχει το πιο εύκολο γκολ που θα μπορούσε να πετύχει ποδοσφαιριστής!
Ευτυχώς για την ομάδα του, ο Αλαρ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε σε 2-1 ενόψει της ρεβάνς!
Δείτε τη φάση:

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...