Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Κόπηκε λόγω… χρόνου


Ο Ολυμπιακός δεν προχωράει την υπόθεση του Κανού και στρέφεται άμεσα στις άλλες λύσεις από τη λίστα του
Η υπόθεση του Κανού δεν θα προχωρήσει, εντέλει, για τον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα και για τον λόγο αυτό στην Πλατεία Αλεξάνδρας μπαίνουν σε διαδικασία να εξετάσουν άλλες λύσεις για την κάλυψη του κέντρου της άμυνας.
Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού και στον Πειραιά εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητές του.
Αυτό που προκύπτει από τον έλεγχο που του έγινε, από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα ενός-δύο μηνών, προκειμένου να είναι έτοιμος και να βοηθήσει, παίζοντας ως βασικός.
Χρονικό περιθώριο το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αυτή τη στιγμή, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να είναι τραυματίας και να μην μπορεί επίσης να βοηθήσει.
Για αυτό τον λόγο στον Ολυμπιακό αφήνουν κατά μέρους την περίπτωση του, κατά τα άλλα πολύ καλού, Κανού, και στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες λύσεις.
Δεν αποκλείεται σύντομα, ίσως και εντός της ημέρας να υπάρξουν νεότερα για την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, που «καίει» τους Πειραιώτες.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...