Πύργος: "Λεπτή" επιχείρηση για τη σύλληψη ληστή ΡΟΜΑ


sillipsiΈναν 30χρονο ΡΟΜΑ συνέλαβαν χθες το πρωί μετά από επιχείρηση σε κεντρικό σημείο της πόλης του Πύργου οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ειδικής Ομάδας
autokinitoτης ΑΔ. Ηλείας με τη συνδρομή και της ΟΠΚΕ.  Ειδικότερα άνδρας της Ειδικής Ομάδας, που διακριτικά βρέθηκε έξω από το Κέντρο Διανομής των ΕΛΤΑ στον Πύργο, στην οδό Κοκκίνου, εντόπισε τον δράστη που αναμενόταν να μεταβεί στο Κέντρο Διανομής για να παραλάβει το επίδομα που δίδεται σε οικογένειες ΡΟΜΑ, όπως και άλλοι ομόφυλοί του.

Χωρίς να γίνει αντιληπτή η παρουσία των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε επιχείρηση με «χειρουργική» ακρίβεια, ώστε να μην υπάρξει αντίδραση και ξεσηκωμός από την πλευρά των υπολοίπων ΡΟΜΑ. Προσήγαγαν τον 30χρονο στην Ασφάλεια καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών στην Αχαΐα και την Ηλεία.

Ο δράστης από τη Γαστούνη παρελήφθη αργότερα από αστυνομικούς της Α.Δ. Αχαΐας που διερευνούσαν τις υποθέσεις στο νομό τους, όπου αργότερα σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκε από μάρτυρες και παθόντες ο ληστής.

Στην Ηλεία εξετάζεται η συμμετοχή του σε μια υπόθεση ληστείας στην περιοχή των Σαβαλίων. Να σημειωθεί πως ο 30χρονος έχει ήδη εκτίσει ποινή φυλάκισης για ληστείες και άλλες αξιόποινες πράξεις. Παράλληλα με την προσαγωγή κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό του.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ