Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αχ Κώστα, Κώστα - Super Μήτρογλου, ισόπαλος ο Ολυμπιακός


Με δύο γκολ του εξαιρετικού Κώστα Μήτρογλου και άλλο ένα του Κώστα Μανωλά ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με την Μάλαγα στα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Ζαρντίμ μπροστά στο κοινό της. Στις εξέδρες ο Κανού που καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην άμυνα.

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο πρώτο φιλικό της ομάδας του επί ελληνικού εδάφους. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε περίοδο μονταρίσματος και ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τους λογιζόμενους ως βασικούς κάνοντας λίγες αλλαγές. Σε ακόμα ένα παιχνίδι οι Πειραιώτες έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στην επίθεση αλλά και κενά στην άμυνα. Τα κενά αυτά καλείται να συμμαζέψει ο Βραζιλιάνος Κανού, ο οποίος ήρθε την Τρίτη στην Αθήνα και παρακολούθησε από κοντά το φιλικό με την Μάλαγα.

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν νωθρά το πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Παπάζογλου μετά από κόρνερ της ισπανικής ομάδας. Ο Μήτρογλου δεν μπόρεσε να τρεις περιπτώσεις να νικήσει τον Καμενί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα κατάφερε στο 56΄όταν μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του (πολύ καλού σε ακόμα ένα ματς) Λυκογιάννη. Εννέα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει και πάλι δίχτυα με εξαιρετικό πλασέ μετά από ιδανική αντεπίθεση.

Στο 77΄ο Λυκογιάννης με ωραίο σουτ σημάδεψε το δοκάρι και στο 78΄ήταν η σειρά του Κώστα Μανωλά να χριστεί σκόρερ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Ισπανών.

Στο τελευταία λεπτά οι παίκτες του Ζαρντίμ χαλάρωσαν με αποτέλεσμα ο Ελισέου να μειώσει με εντυπωσιακό σουτ στο 84΄, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φερνάντες ισοφάρισε για το τελικό 3-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Τοροσίδης (63΄Μανωλάς), Χολέμπας (90΄Ζαραδούκας), Σιόβας, Παπάζογλου (74΄Μοδέστο), Φέισα (90΄Καραγκούνης), Φετφατζίδης (Τζεμπούρ), Τάτος (Λυκογιάννης), Μήτρογλου (80΄Πάντελιτς), Αμπντούν (80΄Βλαχοδήμος), Μανιάτης (63΄Ιμπαγάσα).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις (46΄Γκόμες), Καμάτσο, Τουλαλάν, Χουάνμι (63΄Φερνάντες), Ντούντα (63΄Χοακίν), Ελισέου, Ίσκο, Σάντσεθ, Μπουονανότε (85΄Μοντρεάλ).
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...