Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αμαλιάδα: Η ερωτική σχέση και οι 18.000 ευρώ του σούπερ μάρκετ


superΜαλλιά – κουβάρια έγινε η υπόθεση διάρρηξης σούπερ μάρκετ στην Αμαλιάδα με λεία 18.000 και βασικό δράστη έναν 25χρονο. Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στις 4 τα ξημερώματα
της περασμένης Δευτέρας οπότε και ο 25χρονος φέρεται να έσπασε τη γυάλινη πόρτα  και πήγε κατευθείαν στο ράφι με τις παιδικές πάνες. Εκεί υπήρχαν σύμφωνα με πληροφορίες χρήματα και συγκεκριμένα το ποσό των 18.000 ευρώ.

Στην Ασφάλεια Αμαλιάδας, εξέτασαν την υπόθεση με προσοχή και έφτασαν στους εμπλεκόμενους σε αυτή. Με βάση τις ίδιες πηγές, αλλοδαπή υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε πως στέλεχος της επιχείρησης έκρυψε το ποσό των εισπράξεων της ημέρας στο συγκεκριμένο ράφι, μιας και το Σαββατοκύριακο δεν μπορούσε να γίνει κατάθεση μεγάλου ποσού στην τράπεζα με τις εισπράξεις από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά. Το χρηματοκιβώτιο θα ήταν «εύκολος» στόχος και έτσι επιλέγει αυτή η λύση.

Η υπάλληλος που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με το δράστη, τον ενημέρωσε πως εκεί υπήρχαν χρήματα. Εκείνος με βάση πάντα τα ίδια στοιχεία προέβη στην διάρρηξη του καταστήματος και την κλοπή του ποσού, στο οποίο έφτασε άμεσα βάση των υποδείξεων που του είχε κάνει η υπάλληλος και φίλη του.

Μάλιστα μετά την κλοπή πήγε σπίτι της και της προσέφερε ένα μικρό σε σχέση με το συνολικό χρηματικό ποσό ως ανταμοιβή για την πληροφορία. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την υπόθεση με προσοχή καθώς και άλλες παραμέτρους αυτής σχετικά με τα όσα κατατέθηκαν από μάρτυρες.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

"Εξιχνιάστηκε άμεσα μεγάλη κλοπή σε κατάστημα τροφίμων στην Αμαλιάδα

Ο δράστης αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ έχοντας συνεργό μια υπάλληλο του καταστήματος.

Συνελήφθησαν χθες (18-9-2012) το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας μια  αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας  ηλικίας 21 ετών σε βάρος της οποίας και ενός ακόμα ημεδαπού συνεργού που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα η 21χρονη, η οποία εργάζεται ως ταμίας σε κατάστημα τροφίμων στην Αμαλιάδα, περιέγραψε στον 25χρονο συνεργό της, το σημείο (ράφι με προϊόντα) όπου ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος φύλαγε τις εισπράξεις κατά το χρονικό διάστημα που αυτό ήταν κλειστό.

Ο 25χρονος την 17-9-2012, πολύ  νωρίς το πρωί, διέρρηξε το κατάστημα αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ, από τα οποία τα 450 ευρώ παρέδωσε αμέσως μετά, στην 21χρονη.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε στην οικία της 21χρονης, η οποία και συνελήφθη, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε, ως προϊόν κλοπής.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη επίσης ο 44χρονος υπεύθυνος του καταστήματος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αυτού και μιας ακόμα υπαλλήλου της εταιρείας, καθότι κατά την προανάκριση και χωρίς να έχουν σχέση με την κλοπή, προκειμένου να δικαιολογήσουν την αφαίρεση των χρημάτων, τα οποία είχαν τοποθετήσει εκτός του χρηματοκιβωτίου, προκάλεσαν φθορές - ίχνη διάρρηξης σε αυτό και κατέθεσαν ψευδώς ότι είχε παραβιαστεί".
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...