Π.Ε. Ηλείας: Προσοχή σε πλημμύρες και κατολισθήσεις


plimmires2
Δελτίο Τύπου Π.Ε. Ηλείας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια της αντιπλημμυρικής περιόδου, εφιστούν την προσοχή στους εμπλεκόμενους φορείς,
για την άμεση λήψη μέτρων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κατολισθητικών και πλυμμυρικών φαινομένων στην Π.Ε. Ηλείας.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς για να συζητήσουν τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπιση τους.

Όλα αυτά τα θέματα θα τεθούν υπόψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.), που θα γίνει αρχές Νοεμβρίου με το πέρας της αντιπυρικής περιόδου.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ήδη απέστειλε στους εμπλεκόμενους φορείς έγγραφα, προκειμένου να αρχίσουν να παίρνουν μέτρα ( καθαρισμοί ποταμών – χειμάρρων – ρεμάτων, αποστραγγιστικών τάφρων, πλακοσκεπών και σωληνωτών οχετών, κ.λ.π.), προκειμένου να αποφύγουμε πλημμυρικά - κατολισθητικά φαινόμενα, καθιζήσεις, κ.λ.π. κατά την χειμερινή περίοδο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ