Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΑ !





ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ
Ένταση  επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, όταν στελέχη της ΔΑΚΕ του ιδιωτικού τομέα που βρίσκονταν εκεί συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν βουλευτές του κόμματος που προσέρχονταν για να μετάσχουν σε συνάντηση με στελέχη της ΝΔ που μετέχουν στην κυβέρνηση.



Τις αποδοκιμασίες των συνδικαλιστών δέχτηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Άδωνις Γεωργιάδης, στους οποίους οι συνδικαλιστές φώναζαν: "Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εσείς έχετε ψηφίσει τα μνημόνια!".


Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τζαβάρας προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Όμως οι συνδικαλιστές επιτέθηκαν εναντίον του και ακολούθησε έντονη λογομαχία.


Εμείς σας ψηφίσαμε, εσείς πρέπει να μας ακούσετε, έλεγαν οι συνδικαλιστές, ενώ κάποιος πέταξε εναντίον του Κώστα Τζαβάρα ένα ποτήρι με νερό.


Οι βουλευτές του κόμματος είχαν στα γραφεία του κόμματος συνάντηση με τους κ. Βρούτση, Σταϊκούρα και Μηταράκη, οι οποίοι επρόκειτο να τους παράσχουν άτυπη ενημέρωση επί του πακέτου των μέτρων το οποίο βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση.
mnodaros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...