Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Πλατανιάς "φρέναρε" τον Ατρόμητο ...Έσπασαν το...ρόδι - Ήρθε ο Χάρις, ισόπαλοι ΑΕΚ και Άρης


Οι Κρητικοί απέδειξαν και κόντρα στο φορμαρισμένο Ατρόμητο ότι ήρθαν για να μείνουν στη Σούπερ Λίγκα. Έμειναν για τρίτο ματς αήττητοι και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους το 0-0 που απέσπασαν από τους Περιστεριώτες.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το ματς στα Περιβόλια ήταν το πρώτο για τον Πλατανιά στη φυσική του έδρα. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο δεν άντεξε.

Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι παραπάνω αν ο Ιτάνζ δεν αντιδρούσε σωστά όσες φορές χρειάστηκε.

Όσο η ώρα πέρναγε ήταν φανερό ότι και οι δύο ομάδες ήταν ικανοποιημένες με το 0-0 και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Και οι δύο έμειναν αήττητες με τον Πλατανιά να φτάνει στους 5 βαθμούς και τον Ατρόμητο στους 7.
----------------------------------------------------------------------------------------------
  ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

Οι δύο ομάδεςπέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα, με Αγκάνθο και Γιάγκο να ανοίγουν λογαριασμό, αλλά δεν έφτασαν στο τρίποντο που ήταν και ο στόχος τους. Βιντιάδης και Χάρις βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αφού νωρίτερα είχαν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ, χωρίς όμως να φέρουν γούρι στην Ένωση.


Επίσημη επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ από Βιντιάδη

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Άρη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, σκόραρε πρώτη αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το τρίποντο. Οι δύο ομάδες δεν έχουν νίκη μετά από 3 αγώνες ενώ η Ένωση ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τους Λεβαδειακό, Βέροια και Κέρκυρα.

Στις εξέδρες βρέθηκαν οι Χάρις και Βιντιάδης οι οποίοι νωρίτερα είχαν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά της ΠΑΕ.

Οι δύο από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν σκοράρει στο πρωτάθλημα βρέθηκαν αντιμέτωπες στο ΟΑΚΑ και όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και ήταν αυτή που αναζήτησε το παρθενικό της γκολ. Ο Κορδέρο στο 13΄απείλησε τον Διούδη αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη αντέδρασε εξαιρετικά.

Χρειάστηκε να περάσουν άλλα 15 λεπτά για να φτάσει μία από τις δύο ομάδες με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο Φούντας μετά την πάσα του Κορδέρο βρέθηκε απέναντι στον Διούδη αλλά από πλάγια θέση και έτσι δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 37' το γέμισμα του Λαγού δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει ο Κατσικοκέρης, ενώ ο Άρης δεν απείλησε καθόλου στο πρώτο μέρος. Ο Βλάχος αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή στο 41' αφού ο Λαγός τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κατίδη.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ συνέχισε να είναι καλύτερη και κατάφερε στο 58' να φτάσει στο πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Ρίκκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιάγκο με κεφαλιά έβαλε... φωτιά στο ΟΑΚΑ.

Ο Άρης μετά το γκολ που δέχτηκε βελτίωσε κάπως την εικόνα του αλλά και πάλι η Ένωση ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του ρυθμού.

Οι φιλοξενούμενοι όμως εκμεταλλεύτηκαν μία αντεπίθεση και έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Καπετάνος έβγαλε στον Αγκάνθο και ο Ισπανός στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα πλάσαρε ιδανικά τον Κωνσταντόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...