Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πύργος: Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε 34χρονη

Πύργος: Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε 34χρονη
Απόπειρα βιασμού από έναν 33χρονο άνδρα κατήγγειλε, σύμφωνα με πηγές, μια 34χρονη γυναίκα,
η οποία δέχθηκε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, επίθεση σε κεντρικό σημείο του Πύργου το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.



Όπως αναφέρει στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» και στο patrisnews.com ο πατέρας της παθούσας, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας, το περιστατικό συνέβη στις 6 το απόγευμα της Κυριακής όταν η 34χρονη περπατούσε στο δρόμο. Τότε ένας άνδρας τής επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα ενώ εκείνη άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραπεί σε φυγή.


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως λίγο αργότερα ο νεαρός επιτέθηκε σε ακόμα μια γυναίκα, προσπαθώντας επίσης να της βγάλει τα ρούχα που φορούσε. Και οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέφεραν το περιστατικό στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση με πολλή προσοχή, ενώ φέρεται να έχει στα χέρια της αρκετά στοιχεία για τον δράστη της επίθεσης.

Π. ΓΙΑΚ.
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...