Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ηλεία: Κλέφτες με προτίμηση στη μαναβική, έκλεψαν λεμόνια και τρύγησαν αμπέλι


lemon_stafilΚαι νέα κατηγορία κλεφτών φαίνεται πως υπάρχει στην Ηλεία. Μετά τους κυνηγούς του χαλκού, των χρυσαφικών και άλλων αντικειμένων αξίας, τους κλεφτοκοτάδες και τους
ζωοκλέφτες, υπάρχουν και οι κλέφτες με ειδικότητα στη… μαναβική. Σε δύο περιπτώσεις σταφύλια και λεμόνια έκαναν «φτερά» μέσα από τα κτήματα των ιδιοκτητών τους.

Μπορεί κάποιος να τρυγήσει ένα στρέμμα αμπέλι και να μην τον πάρει κανείς χαμπάρι; Στην Ηλεία ναι συμβαίνει και αυτό. Στη Βρίνα Κρεστένων άγνωστοι μέσα στη νύχτα κατάφεραν να τρυγήσουν αυτή την έκταση, πριν προλάβει να το κάνει ο ιδιοκτήτης του κτήματος. Το πρωί της Τρίτης που πήγε να δει το αμπέλι του… το βρήκε όλο τρυγημένο.

Κάποιοι πιο πρακτικοί στην περιοχή Πηγάδι Τραγανού, στον Κάμπο της Ηλείας, προτίμησαν να κλέψουν τον καρπό που ήδη είχε συγκομίσει ο παραγωγός. Έτσι από το αγρόκτημα το ίδιο βράδυ με την πρώτη περίπτωση «σήκωσαν» δύο τόνους λεμόνια αξίας 2.000 ευρώ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...