Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Το Ναύπλιο γιόρτασε την 190η επέτειο της απελευθέρωσής του


Διαμαρτυρία από τη Χρυσή Αυγή στη διάρκεια των εκδηλώσεων

Την 190η επέτειο άλωσης του Παλαμηδίου κι απελευθέρωσης της πόλης, γιόρτασε σήμερα το Ναύπλιο. Στον ιστορικό ναό του Αγίου Ανδρέα εντός του φρουρίου, τελέστηκε επίσημη δοξολογία προεξάρχοντος του επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου, παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης Σπύρου Ευσταθόπουλου, των βουλευτών Γιάννη Ανδριανού και Γιάννη Μανιάτη, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και των λοιπών πολιτικών, αυτοδιοικητικών, δικαστικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης και του νομού Αργολίδας.

Με το πέρας της δοξολογίας, στον ανδριάντα του πολιορκητή κι ελευθερωτή της πόλης, Στάϊκου Σταϊκόπουλου, πίσω από το δικαστικό μέγαρο Ναυπλίου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση κι ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Στη διάρκεια των εκδηλώσεων, μέλη της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν στην πλατεία κρατώντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες με μαύρο κοντάρι και φώναξαν εθνικιστικά συνθήματα και συνθήματα κατά των πολιτικών.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...