Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Αμαλιάδα-Απίστευτες καταγγελίες για την "δράση" 50χρονου αλλοδαπού: «Ας σταματήσει κάποιος το τέρας...»

Αμαλιάδα-Απίστευτες καταγγελίες για την \"δράση\" 50χρονου αλλοδαπού: «Ας σταματήσει κάποιος το τέρας...» Μια καταγγελία, που χρήζει έρευνας σε βάθος από τις Αρχές, δέχθηκε σήμερα το patrisnews στα γραφεία του στην Αμαλιάδα από αλλοδαπή γυναίκα, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της.

Η καταγγελία αφορά 50χρονο αλλοδαπό μετανάστη από χώρα της Αφρικής που διαμένει στην Καλαμάτα, ο οποίος «επιβιώνει» δημιουργώντας δεσμούς με γυναίκες ανά την Ελλάδα, ενώ έχει φτάσει στο σημείο ακόμα και να ασελγήσει σε ανήλικα κορίτσια.

Συγκεκριμένα, η αλλοδαπή γυναίκα δήλωσε στην εφ. «Πατρίς»: «Ας σταματήσει κάποιος αυτό το τέρας προτού ασελγήσει και σε άλλα 13χρονα κορίτσια. Είναι παντρεμένος στη χώρα του με εφτά γυναίκες, έχει άλλη μία στη Βέροια, ακόμα μία στην Αθήνα αλλά και στην Καλαμάτα, όπου μάλιστα εκεί, έχει κάνει και δύο παιδιά με άλλη γυναίκα. Με αυτό τον τρόπο ζει, ενώ εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια με την υπόσχεση ότι θα τα βοηθήσει. Επιτέλους, αυτό πρέπει να σταματήσει. Ας κάνει κάποιος κάτι».

patrisnews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...