Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης


Επιβλήθηκε με 3-0 του Ατρόμητου

Μέχρι τη Δευτέρα ήταν το μεγάλο ντέρμπι για την τετράδα. Κι όμως ο Αστέρας Τρίπολης έριξε μεγαλοπρεπή «σφαλιάρα» στον Ατρόμητο, επικρατώντας 3-0 και τον άφησε πίσω του τρεις βαθμούς.

«Μαέστρος» ο Ράγιος, έκανε ότι ήθελε, με τους Μπαρτολίνι (14’) και Ναβάρο (25’, 57’) να πετυχαίνουν τα γκολ των Αρκάδων, οι οποίοι ανέβηκαν μόνοι τέταρτοι.

Δώρο «γενεθλίων» στον Σάκη Τσιώλη που συμπλήρωσε ένα χρόνο στον πάγκο του Αστέρα..

Πέραν των τριών γκολ των θριαμβευτών, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα δύο δοκάρια με τους Ντε Μπλάσις και Ράγιος σε ένα «μαγικό» πρώτο ημίχρονο.

Πολύ κακή εμφάνιση για τους Περιστεριώτες που πέραν του… κατά τύχη δοκαριού του Πίτου Γκαρσία στο 13’, δεν έκαναν τίποτα άλλο αξιοσημείωτο και επιστρέφουν στις ήττες μετά τις δύο σερί νίκες που είχαν.


«Μαγεία» Αστέρα!

«Καρέκλες» έπεφταν στο γήπεδο, με την βροχή να έχει υψηλή ένταση. Κι όμως ο Αστέρας Τρίπολης φρόντισε να αποζημιώσει όσους έδωσαν το «παρών». Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Ατρόμητο, με το φάουλ του Πίτου Γκαρσία που έσκασε στο χορτάρι πήρε περίεργη τροχιά και χτύπησε στο δοκάρι του Φούλοπ.

Και εκεί ήρθε ο επιθετικός μονόλογος των Αρκάδων. Στο 14’ ο Μπαρτολίνι νίκησε τους πάντες στον «αέρα» και με δυνατή κεφαλιά κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Οι Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ναβάρο και Γκάμπριελ ήταν εξαιρετική στην επίθεση και το απέδειξαν στη συνέχεια. Στο 25’ ο Αστέρας βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ράγιος έκανε «μαγική» μπαλιά και ο Ναβάρο δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 με κοντινό σουτ.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είχε δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Αρχικά με το σουτ του Ντε Μπλάσις στο 33’ που σταμάτησε στο δοκάρι, μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, όπως και το σουτ του Ράγιος στο 39’, που εξίσου η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι (για τέταρτη φορά φέτος!), με το 2-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου σε ένα εκπληκτικό πρώτο 45λεπτο.

Ισπανική «τρέλα»

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος μπήκε με λίγο περισσότερη διάθεση, αλλά Ράγιος και Ναβάρο είχαν «τρελά» κέφια. Ο πρώτος έδωσε εξαιρετική ασίστ στον δεύτερο, ο οποίος με εξίσου εξαιρετική λόμπα «έγραψε» το 3-0 στο 57’! Τα πάντα είχαν κριθεί, ο Ατρόμητος είχε αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες, χωρίς φυσικά να κάνει ευκαιρίες στην εστία του Φούλοπ, δείγμα και της κακής βραδιάς που βρέθηκαν οι «κυανόλευκοι». Έτσι τίποτα δεν άλλαξε στο τέλος, ο Αστέρας πανηγύρισε σπουδαία νίκη με το 3-0 υπέρ του στην αυλαία της 11ης αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα και ανέβηκε μόνος τέταρτος, αφήνοντας τον Ατρόμητο στο -3.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...