Εξιχνιαστήκαν στην Αμαλιάδα, μία αρπαγή τσάντας και δύο κλοπές σε καταστήματα


sillipsiΕξιχνιαστήκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας μία αρπαγή τσάντας και  δύο κλοπές που είχαν συμβεί τον τελευταίο μήνα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών,
ηλικίας 24 και 36 ετών για τα κατά περίσταση αδικήματα της διάπραξης  κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα από την συστηματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας προέκυψε ότι,  ο 24χρονος ενεργώντας είτε μόνος του, είτε από κοινού με τον 36χρονο συνεργό του, είχε διαπράξει το τελευταίο μήνα, μια αρπαγή τσάντας σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής και δύο κλοπές σε καταστήματα της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα:

•    Την  5-11-2012 στη Γαστούνη εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία της ιδιοκτήτριας, εισήρθε στο κατάστημα αφαιρώντας της το χρηματικό πόσο των 1.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
•    Την 2-11-2012 το μεσημερι, στα Καβάσιλα, αφαίρεσε από 65χρονη ημεδαπή την τσάντας της, που περιείχε δύο χρυσά δαχτυλίδια αξίας περίπου 400 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
•    Την 23-10-2012 στην Αμαλιάδα, διέρρηξαν κατάστημα και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό πόσο των 400 ευρώ.

Αμφότεροι οι δράστες έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ ο 24χρονος ειδικότερα, αποφυλακίστηκε πρόσφατα με περιοριστικούς ορούς.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο ημεδαπών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ