Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ηλεία: Παροδικές βροχές την Τρίτη, περισσότερες το βράδυ της Τετάρτης - Ψυχραίνει από την Πέμπτη


parodikes.JPGΑρκετή ψύχρα, τοπικά έως και κρύο επικρατεί τις νυχτερινές και πρωινές ώρες, το μεσημέρι όμως επιστρέφει σε πολύ υψηλές για την εποχή τιμές.
Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

1. Παροδικές βροχές το πρωί της Τρίτης, περισσότερα φαινόμενα το βράδυ της Τετάρτης, δεν φαίνονται όμως να είναι σημαντικά.
2. Διατηρείται σε υψηλές για την εποχή τιμές η θερμοκρασία στους 23 με 24oC. Ψυχραίνει από την Πέμπτη κοντά στα επίπεδα της εποχής.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά.



Την Τετάρτη 7/11, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια με επέκταση στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια του νομού. Η θερμοκρασία στα ίδια περίπου επίπεδα στους 22 με 23, σε σταδιακή πτώση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, σε ενίσχυση από το απόγευμα σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, την Πέμπτη 8/11, τις πρώτες πρωινές ώρες φαίνεται να εκδηλώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση. Έτσι η Πέμπτη φαίνεται να κυλλά με αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία σε πτώση, το πρωί 12 με 13, το μεσημέρι 19 με 20, το βράδυ κρύο στους 9 με 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως ισχυροί 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Την Παρασκευή 9/11 φαίνεται ηλιόλουστος καιρός, με αρκετό κρύο το πρωί και το μεσημέρι κοντά στα κανονικά για την εποχή. Έτσι, περιμένουμε τιμές το μεσημέρι στους 18 με 19, τη νύχτα και νωρίς το πρωί στους 9 με 10 και τοπικά 6 με 7 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...