Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Από Πρωτοχρονιά η δεσμίδα των 11 εισιτηρίων


Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αρχίζει η διάθεση δεσμίδας των 11 εισιτηρίων, στα οποία το ένα θα δίνεται δωρεάν.

Η συγκεκριμένη παροχή θα εφαρμοστεί στα ενιαία εισιτήρια αξίας 1,40 ευρώ (ολόκληρο), 0,70 ευρώ (μειωμένο) και στα εισιτήρια μίας διαδρομής (με λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ) αξίας 1,20 ευρώ (ολόκληρο) και 0,60 ευρώ (μειωμένο).

Τα εισιτήρια αυτά θα αναγράφουν σε εμφανές σημείο της μπροστινής και πίσω όψης, με κόκκινο χρώμα, ότι αποτελούν εισιτήρια δεσμίδας 11 τεμαχίων.

Τα εισιτήρια δεν θα πωλούνται μεμονωμένα, αλλά σε ειδική πλαστική συσκευασία και θα διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια των ΟΣΥ. ΑΕ (λεωφορεία, τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ ΑΕ (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ).

Στόχος του ΟΑΣΑ είναι να δώσει κίνητρα στους επιβάτες, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής στις αστικές συγκοινωνίες. Η μη πληρωμή των εισιτηρίων υπολογίζεται ότι κοστίζει από 25 έως 37,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Σε ο,τι αφορά τα πρόστιμα, υπενθυμίζεται οτι από τον Ιανουάριο οι παραβάτες θα μπορούν να πληρώνουν το 50% του βεβαιωμένου προστίμου εάν η πληρωμή γίνει αμέσως ή σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα που έγινε η παράβαση.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...