Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΘΗΤΕΙΑ: "Η αύξηση δεν έχει παγώσει. Εκκρεμεί". Αποκαλυπτική δήλωση στο Onalert




“Το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας δεν έχει “παγώσει”. Εκκρεμεί”. Η άποψη αυτή προέρχεται από κορυφαία στρατιωτική πηγή του ΥΕΘΑ. Αν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος σε πρόσφατη απάντησή του στη Βουλή για το θέμα είχε απαντήσει ότι το ζήτημα της αύξησης της θητείας έχει παγώσει για να διερευνηθούν οι επιπτώσεις που θα έχει στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, οι στρατιωτικοί επιμένουν ότι η απόφαση για θητεία τουλάχιστον 12 μηνών έχει ληφθεί και απομένει να δοθεί το πράσινο φως από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι και στηρίζουν τη κυβέρνηση για να τεθεί σε εφαρμογή.

Συμπέρασμα; Όπως όλα τα θέματα της Άμυνας ,έτσι κι αυτό της θητείας το οποίο πράγματι προκαλεί επιπτώσεις σε οικογένειες και ανθρώπους αντιμετωπίζεται μάλλον “επικοινωνιακά” από τη κυβέρνηση, η οποία έχει πειστεί για την ανάγκη να αυξηθεί η θητεία, “μετράει” όμως το “πολιτικό κόστος” και ψάχνει να βρει τη καλύτερη συγκυρία για να ανακοινώσει αυτό που όπως όλα δείχνουν αποτελεί απόφαση. 
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...