Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η συντέλεια του Κόσμου, στις 21.12.12 – 21 μμ.


οι Μάγια είχαν ένα ημερολόγιο που βασιζόταν σε μια περίοδο ενός εκατομμύριου οκτακοσίων εβδομήντα δύο χιλιάδων ημερών. Αυτή ήταν μια συγκεκριμένη ημερολογιακή περίοδος για τους Μάγια, όπως εμείς καθορίζουμε την διάρκεια ενός αιώνα σε 100 χρόνια. Με δεδομένη ότι άρχιζε το 3014 π.χ. αυτό το ημερολόγιο μακράς διάρκειας των Μάγια πράγματι το τέλος του υπολογίζεται αύριο, 21.12.2012. Το μεγάλο λάθος όμως της εξήγησης του γεγονότος αυτού είναι ότι με το τέλος του ημερολογίου τους οι Μάγια δεν εννοούν και το τέλος του κόσμου αλλά τέλος του πρώτου κύκλου των ενός εκατομμύριου οκτακοσίων εβδομήντα δύο χιλιάδων ημερών και την έναρξη του νέου χρονικού κύκλου με τον αντίστοιχο αριθμό ημερών.

Από την πλευρά της η NASA, με δηλώσεις αστροφυσικών και αστρονόμων βεβαιώνουν τον κόσμο ότι δεν υπάρχει περίπτωση καμία να έρθει η καταστροφή του κόσμου αύριο από το διάστημα καθώς θα είχε ήδη διαπιστωθεί η πορεία σύγκρουσης με τη γη οποιουδήποτε πλανήτη ή μετεωρίτη από το μακρινό σύμπαν. Η NASA βεβαιώνει παράλληλα τον κόσμο μας ότι ούτε καν περίπτωση μπλακ άουτ δεν πρόκειται να συμβεί αύριο από οποιοδήποτε διαστημικό φαινόμενο και απλά μας ξημερώνει ακόμα μια συνηθισμένη μέρα όμοια με τις άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...