Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Δ. Κ. Λεχαινών: Συναυλία και bazaar αγάπης για το “Χαμόγελο του Παιδιού”




Δελτίο Τύπου


Οι ενεργοί δημότες ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν ιερό και σοβαρό σκοπό, την ενίσχυση του σπουδαίου έργου που επί χρόνια επιτελεί στην Ηλεία το “Χαμόγελο του Παιδιού” και προσκαλούν όλους να γίνουν μέτοχοι της πρωτοβουλίας αυτής.

Οι εκδηλώσεις, που τελούν υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας των Λεχαινών, ξεκινούν το απόγευμα του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2012 με μια ξεχωριστή συναυλία, η οποία θα λάβει χώρα στις 7:00 το απόγευμα  στον Δημοτικό κινηματογράφο Άστρον καταβάλλοντας το συμβολικό αντίτιμο εισόδου των 2 μόνον ευρώ.

Η συναυλία θα δοθεί για την ενίσχυση του “Χαμόγελου του Παιδιού” και  Σε αυτήν θα συμμετάσχουν οι: Νικόλας Κουρής, Στυλιανός Ξανθός, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, Δημήτρης Δημητρόπουλος καθώς και το Τμήμα Μουσικής της “ΕΣΤΙΑΣ” Ανδραβίδας.

Οι εκδηλώσεις έμπρακτης υποστήριξης και ενίσχυσης του έργου του “Χαμόγελου του Παιδιού” δεν περιορίζονται στην συναυλία της 22ας Δεκεμβρίου.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, δηλαδή στις 29 και στις 30 Δεκεμβρίου 2012,  στην Πλατεία του Αγίου Δημητρίου στα Λεχαινά και από τις 5:00 έως τις 7:00 το απόγευμα  διοργανώνεται bazaar αγάπης.
Στις 29 Δεκεμβρίου τα παιδιά θα φτιάξουν Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, ώστε να τις πουλήσουν στο bazaar αγάπης στις 30 Δεκεμβρίου για την ενίσχυση του συλλόγου και για να συνεχίσουν να… φωτίζουν τον κόσμο μας τα παιδικά χαμόγελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...