Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης από το Λύκειο Βουνάργου

)

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης από το Λύκειο Βουνάργου
Το Λύκειο Βουνάργου δεν είναι απλά ένα σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία, αλλά, ένα σχολείο που στέκεται δίπλα στην κοινωνία.
Κι αυτό το αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του, με την πρωτοβουλία που ανέλαβαν για τη λειτουργία ενός Χριστουγεννιάτικου Παζαριού Αγάπης, τα έσοδα από το οποίο θα προσφερθούν σε οικογένειες της ευρύτερης περιοχής που έχουν ανάγκη.

Τα παιδιά κατασκεύασαν, με αγάπη και μεράκι, χειροποίητες κάρτες, κοσμήματα, κεριά και πολλά διακοσμητικά αντικείμενα ? χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο, συγκέντρωσαν είδη ρουχισμού, παπούτσια, ακόμα και βιβλία, τα οποία πουλούν στο Παζάρι Αγάπης που έχει στηθεί στο χώρο της Βιβλιοθήκης του σχολείου. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, από την ευρύτερη περιοχή του Βουνάργου, ως ένα συμβολικό δώρο για τα Χριστούγεννα.
Το παζάρι θα λειτουργεί μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες, για την απογευματινή λειτουργία του παζαριού, πέραν της ήδη προγραμματισμένης το Σάββατο 15 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, από τις 4:00 έως τις 6:00 το απόγευμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν το τηλέφωνο 2621051500, τις πρωινές ώρες λειτουργίας του σχολείου.


Νάνσυ Σπυροπούλου
(n_spyropoulou@yahoo.gr)

 patrisnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ