Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το κύπελλο... τιμωρεί - Τριάρα της Καλλιθέας στον Άρη


Ο Άρης γνώρισε από την ανάποδη την... ομορφιά του κυπέλλου. Οι παίκτες του Αλκαράθ παρουσίασαν το χειρότερο πρόσωπο τους και η Καλλιθέα δεν χαρίστηκε. Νίκησε με 3-1 και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους "16" του θεσμού. Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς της Βέροιας με τον Θρασύβουλο.

Ο Ντακόλ τιμώρησε τη χαλαρότητα των παικτών του Άρη, σκόραρε δις και ο συμπατριώτης του Φιλιπ έγραψε το 3-0 που αν έμενε μέχρι το τέλος θα είχε θέσει, ουσιαστικά εκτός πρόκρισης τους κίτρινους.

Ο Γιαννιώτας στο 76' έδωσε ανάσα στην ομάδα του που πλέον στη ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης χρειάζεται νίκη με 2-0 ή αν δεχτεί τέρμα θα πρέπει να έχει διαφορά τριών γκολ για να εξασφαλίσει την πρόκριση της στους "16" του κυπέλλου.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Μιχελής (71΄ Κατσούλης), Ατματζίδης, Σταύρου (60΄ Κατσικογιάννης), Φραγκής, Φαρινόλα, Ντα Σίλβα, Αρβανίτης, Χριστοφιλέας, Καλτσάς, Μουσταφίδης, Ντακόλ (83΄ Μαρουκάκης).

Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Διούδης, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης, Ψυχογιός (60΄ Καζναφέρης), Κοέλιο, Οικονομόπουλος, Σουνάς (69΄ Γιαννιώτας), Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κανούλας (60΄ Τριανταφυλλάκος).

Στη Βέροια, η τοπική ομάδα είχε δοκάρι στο 22' με τον Καλογέρη αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στο Θρασύβουλο και έτσι η ομάδα της Φυλής έχει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα της.

Βέροια (Καλαϊτζίδης):
Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Γεωργέας (46' Καφές), Καλτσάς (46' Ολαϊτάν), Πέρεζ, Ιωάννου, Κόσλεϊ (74' Μπαργκάν)

Θρασύβουλος (Σταθόπουλος):
Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (63' Μπέκα), Ανδρίκος, Γεωργιάδης (80' Παπανίκου), Πλαβούκος (87' Σκαμαντζούρας), Πάνος, Καλαμιώτης
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...