Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Εξετάζουν εξάμηνη διακοπή συμβολαίου στον Λέτο


Στη συνέχεια το συμβόλαιο θα ενεργοποιηθεί με μειωμένες αποδοχές

Οι συζητήσεις με την πλευρά του Σεμπαστιάν Λέτο για την μείωση των αποδοχών του καλά κρατούν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το πρόβλημα είναι μεγάλο, όσο και το χρηματικό αντίτιμο για την παροχή των υπηρεσιών που είχε υπογράψει ο Αργεντινός.

Όπως αναφέρει η Sportday η τελευταία σκέψη που έπεσε στο τραπέζι από την Διοικούσα Επιτροπή για το θέμα είναι να ζητηθεί από τον παίκτη να διευκολύνει την ομάδα. Πώς θα γίνει αυτό;

Να προταθεί στον Σεμπαστιάν Λέτο να δεχθεί να του γίνει μια διακοπή συμβολαίου για τους επόμενους έξι μήνες κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να γλιτώσει η ΠΑΕ ένα μέρος από τους μισθούς του αργεντινού αλλά και να αδειάσει μια θέση ξένου, για να έρθει ο Καζιγιάμα.

Στη συνέχεια το συμβόλαιο του παίκτη θα ενεργοποιηθεί για ένα ή για δύο χρόνια με μειωμένες αποδοχές, δηλαδή, αποδεχόμενος μια επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ωστόσο, εάν λάβουμε υπόψη τα μέχρι τώρα δεδομένα και το γεγονός ότι τόσο ο παίκτης όσο και ο μάνατζέρ του είναι αρνητικοί σε όποια πρόταση τους έχει γίνει με μειωμένες αποδοχές, μπορούμε να καταλάβουμε ότι είναι πολύ μικρό το ενδεχόμενο να δεχθεί αυτή την πρόταση.

Οι επαφές με τον Κοσεντίνο θα ενταθούν την ερχόμενη εβδομάδα και τις κάνει ο Δημήτρης Γόντικας και το αποτέλεσμα αυτών των επαφών θα το μάθουμε στο τέλος Γενάρη το αργότερο. Πάντως το να δεχτεί ο Λέτο να πέσουν οι αποδοχές του στα 350-400.000 ευρώ, που θα είναι το ταβάνι των νέων συμβολαίων, μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...