Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες


Επιβλήθηκε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης είπαν τα «κάλαντα» στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ έφυγε με το 3-1 από τους Ζωσιμάδες. Ιδανικό φινάλε στον πρώτο γύρο για την ομάδα του Δώνη, όχι και τόσο για τον ΠΑΣ.

Οι δυο τους χάρισαν το τρίποντο σε ένα περίεργο ματς, όπου με τρεις επισκέψεις πέτυχαν τρία γκολ. Ο Σαλπιγγίδης (20’) άνοιξε το σκορ, με τον Κλάους (32’) να κάνει το 2-0 και να πανηγυρίζει παίζοντας τρίγωνο, ενώ και πάλι ο «Σάλπι» στο 66’ τριπλασίασε τα τέρματα των νικητών. Μείωσε ο Ίλιτς με ωραίο τέρμα στο 76’.

Πάντα, οι ομάδες του Γιώργου Δώνη ήταν αποτελεσματικές. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων. Δύο επισκέψεις στα καρέ του Φεγκρούς, δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Στο πρώτο, βέβαια, χρειάστηκε και η βοήθεια του διαιτητή Παππά, ο οποίος «είδε» έμμεσο και ο Σαλπιγγίδης άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα, ο Αθανασιάδης… είπε τα κάλαντα (πανηγύρισε παίζοντας τρίγωνο) και με ένα υπέροχο πλασέ, μετά από μαγική κάθετη του Κάτσε διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα, πλήρωσε… την ατυχία του. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσε τον ΠΑΟΚ, έκανε κάποιες ευκαιρίες με τους Ντε Βινσέντι, Ίλιτς και Κοροβέση, όμως χωρίς να το καταλάβει καλά καλά βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη να τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως μάταια.

Το δεύτερο ημίχρονο κινούνταν σε ρυθμό που εξυπηρετούσε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ είχε την κατοχή, στριφογύριζε έξω από την περιοχή του Χακόμπο, όμως δεν μπορούσε να την πατήσει και να δημιουργήσει ουσιαστικά προβλήματα. Παράλληλα, στην… τρίτη του επίσκεψη στα καρέ του Φεγκρούς, ο Σαλπιγγίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ και «κλείδωσε» το τρίποντο για την ομάδα του Δώνη.

Το υπέροχο γκολ του Ίλιτς ξανάβαλε τον ΠΑΣ στο παιχνίδι, όμως αυτό δεν άλλαξε δραματικά κάτι. Ο ΠΑΟΚ έφυγε από τα Γιάννενα με μια σπουδαία νίκη, μείωσε στους οκτώ από τον Ολυμπιακό και την κορυφή και σίγουρα μπορεί να κρατήσει την αποτελεσματικότητα που έβγαλε στο παιχνίδι του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Κειτά (60’ Βίλα), Τσουκαλάς, Οικονόμου (77’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Ιλιτς, Κοροβέσης (87’ Νικλητσιώτης).

Στον πάγκο: Τάμπασης, Αυγενικού, Μπέριος, Γιάκος.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Βιβιάν, Κουμάλο, Λίνο, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ (82’ Ρομπέρ), Λόρενς (77’ Γιάννου), Σαλπιγγίδης (89’ Κίτσιου), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο:
Γιακουμής, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Ιντζίδης.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γεωργαράκος (Αθηνών)
Γήπεδο: Ζωσιμάδες

Πηγή: Sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ