Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ηλεία: Νέες φόλες σε σκύλους στον Κάμπο




Ηλεία: Νέες φόλες σε σκύλους στον Κάμπο
Νέα κρούσματα δηλητηρίασης κυνηγόσκυλων σημιεώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Ηλειακού Κάμπου, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία αλλά και αγανάκτηση για το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο.


Το πρόβλημα συγκεκριμένα εντοπίζεται στις περιοχές Μπορσίου και Αγ. Χαραλάμπους όπου πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα με τα kinigetikanea.gr, έπεσαν θύματα χρήσης δηλητηρίων δύο ακόμη κυνηγόσκυλα.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις αλλά και τις εκτιμήσεις των κατόχων των σκύλων αλλά και τα στελέχη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών «οι υπεύθυνοι της θανάτωσης των σκύλων είναι ντόπιοι και σύντομα θα αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους».

Πρόσφατα είχαν βρει τον θάνατο από φόλες άλλα δύο κυνηγόσκυλα, ενώ σε μία περίπτωση το δηλητήριο εμποτισμένο σε τροφή ρίχθηκε εντός αυτοκινήτου όπου βρισκόταν κυνηγόσκυλο!

«Πρόκειται για πολύ σοβαρή κατάσταση που ενέχει και πολύ αυστηρές ποινές σε αυτούς που κάνουν τις συγκεκριμένες απαράδεκτες  όσο και εγκληματικές ενέργειες» δήλωσε ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Λεχαινών κ. Γιάν. Μαγγίνας.
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...