Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Αστράς Λαμπείας: Νεκρός 56χρονος - Κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού


KremalaΑπαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα ένας 56χρονος στον Αστρά της Λαμπείας τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο άτυχος άντρας
είχε χρησιμοποιήσει ένα σχοινί το οποίο είχε δέσει σε δοκάρι του μπαλκονιού του σπιτιού και με αυτό τον τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 56χρονος που τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα του στο απομακρυσμένο ορεινό χωριό της Ηλείας, στα σύνορα με την Αχαΐα και την Αρκαδία, στο παρελθόν είχε διαπρέψει στις πολεμικές τέχνες και το body building στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να επιστρέψει στην περιοχή που γεννήθηκε.

Περίπου στις δύο τα ξημερώματα, ο πατέρας του ξύπνησε και αναζήτησε το γιο του. Τον βρήκε νεκρό στο μπαλκόνι και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Τον κατέβασε μαζί με τη σύζυγό του, προσπάθησαν να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι αλλά όλα ήταν μάταια. Μέσα στη νύχτα βυθίστηκαν στο πένθος, θρηνώντας το παιδί τους.

Το πρωί κλήθηκαν η Αστυνομία και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ μετέβη στο χωριό και ο ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...