Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Τεχνική παρέμβαση για την αποφυγή πλημμυρών στη Δ.Κ. Βάρδας


andrav1Σημαντική ανακούφιση στους κατοίκους μιας ολόκληρης γειτονιάς στη Δημοτική Κοινότητα της Βάρδας  προσφέρει  η παρέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης
andrav2για την αποκατάσταση ενός χρόνιου προβλήματος, το οποίο οξύνονταν κατά τους χειμερινούς μήνες.

Με εντολή του Δημάρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριου Αρβανίτη και υπό την επίβλεψη του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Κόλλια, πραγματοποιήθηκε τεχνική παρέμβαση για την αποκατάσταση της αστοχίας ενός έργου, που είχε λάβει χώρα πριν από πολλά χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα, με κάθε δυνατή μπόρα, οι κάτοικοι είτε να απομονώνονται στα σπίτια τους είτε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτά λόγω των συχνών πλημμυρικών επεισοδίων.

Η διαδικασία αποκατάστασης του αγωγού απορροής των όμβριων υδάτων βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και εκτός απ’ τις πλημμύρες, οι δημότες απαλλάσσονται  οριστικά και από την έκθεση της υγείας τους σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα νερά που συσσωρεύονταν λίμναζαν και καθίσταντο επικίνδυνα.

Η ανταπόκριση και η άμεση παρέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος απ’ το Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ανακούφιση απ’ τους κατοίκους, οι οποίοι και αναγνώρισαν την άμεση κινητοποίηση της ηγεσίας του Δήμου και των υπηρεσιών προκειμένου να δοθεί λύση. Σημαντική ήταν και η πρωτοβουλία της  συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Βάρδας, κ. Δήμητρας Μαγγίνα, η οποία επεσήμανε την ύπαρξη του προβλήματος στην περιοχή.

Στο σημείο, στο οποίο λαμβάνει χώρα το μικρό τεχνικό έργο, πραγματοποίησαν αυτοψία ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κόλλιας και ο συνάδελφός του κ. Κωνσταντίνος Αγγελακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...