Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Προβλήματα στην εκτέλεση γεωργικών εργασιών λόγω των αλλεπάλληλων κακοκαιριών


kairosgagrotesΠροβλήματα δημιούργησε τις προηγούμενες ημέρες και θα εξακολουθήσει να δημιουργεί ο καιρός και τις επόμενες πέντε στην εκτέλεση
των υπαίθριων γεωργικών εργασιών στην Ηλεία.

Οι παραγωγοί, λόγω των θυελλωδών ανέμων που θα πνέουν κατά περιόδους και κυρίως κατά την διάρκεια εκδήλωσης καταιγίδων, θα πρέπει να λάβουν μέτρα προστασίας στις εγκαταστάσεις τους, θερμοκήπια κτλ..

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν, πως θα σημειωθούν εκ νέου μεγάλα ύψη βροχής, οπότε και θα πρέπει να λάβουν μέτρα για την σωστή αποστράγγιση των καλλιεργήσιμων εκτάσεών τους για την αποφυγή πλυμμηρικών φαινομένων.

Βέβαια, οι παραγωγοί για πληροφορίες, σχετικά με την προστασία της παραγωγής τους, θα πρέπει να συμβουλεύονται τους τοπικούς γεωπόνους.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού ΕΔΩ

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές και έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...