Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Δημήτριου Αρβανίτη με αντιπροσωπεία του Σώματος των Προσκόπων



Δελτίο Τύπου




Αντιπροσωπεία των προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ηλείας δέχθηκε στο γραφεία του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης.


Με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας- Κυλλήνης συναντήθηκαν  απ’ το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ο Περιφερειακός Έφορος Ηλείας- Ζακύνθου των Προσκόπων κ. Γιώργος Καραμάνης, ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και ο κ. Χρήστος Προβής.


Η συνάντηση αποτέλεσε την απαρχή της συνεργασίας –στο άμεσο μέλλον-του Δήμου με το Σώμα  των Ελλήνων Προσκόπων, με απώτερο στόχο την εκ νέου γένεση του προσκοπισμού στην περιοχή και την ενδυνάμωση της προσφοράς προς την κοινωνία, και δη στους χαλεπούς καιρούς, όπως αυτοί στους οποίους διάγει σήμερα η ελληνική κοινωνία και οικογένεια.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης έκανε αναφορά στα οφέλη που αποκόμισε η τοπική κοινωνία απ’ την ενεργό δραστηριότητα των προσκόπων κατά τα παρελθόντα έτη  και χαρακτήρισε την πρωτοβουλία για την ανασύσταση του Σώματος στα Λεχαινά εξαιρετικά σημαντική και αναγκαία.

«Είμαστε αρωγοί στο εγχείρημα», δήλωσε κ. Δημήτριος Αρβανίτης προς την αντιπροσωπεία των προσκόπων και, δια μέσου του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Χρήστου Ζαφειρόπουλου, ο Δήμος αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου σε συνεργασία με τους Προσκόπους η ανασύσταση του Σώματος να λάβει «σάρκα και οστά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...