Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ο Ζαρντίμ, πέφτουν οι τίτλοι τέλους!


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετράει ώρες στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ραγδαίες εξελίξεις, ίσως και πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
τελευταίο διήμερο, έπειτα και από την ξαφνική επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη την Πέμπτη (17/1), ότι το κλίμα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι βαρύ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Και ασήκωτο, όπως αποδεικνύεται... Μία φημολογία που αναπτύχθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και έχει βάση, θέλει τη διοίκηση του Ολυμπιακού να εξετάζει άμεσα το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Πορτογάλου προπονητή, πριν από το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League, το οποίο είναι προγραμματισμένο την Κυριακή (20/1). Για την ακρίβεια, η απόφαση μοιάζει ειλημμένη.

Το δεδομένο είναι, βάσει του ρεπορτάζ μας, πως η θέση του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας κρίνεται επισφαλής όσο ποτέ άλλοτε. Στον Πορτογάλο τεχνικό "χρεώνεται" η κακή απόδοση του Ολυμπιακού μέσα στο 2013 και η παραμονή του 38άχρονου προπονητή στο μεγάλο λιμάνι κρέμεται κυριολεκτικά σε μία κλωστή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι έτοιμος να απομακρύνει τον κόουτς από τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως βαδίζουμε στους τίτλους τέλους και ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου. Με 20 νίκες, σε 26 επίσημα παιχνίδια... Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να είναι η προσωρινή λύση, μέχρι να δούμε το πλάνο, πάνω στο οποίο θα κινηθεί η διοίκηση για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
 http://www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...