Ηλεία: Μεταβολή του καιρού από το βράδυ της Πέμπτης - Βροχές και καταιγίδες Παρασκευή και Σάββατο


Αλλάζει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή με νοτιάδες, αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες.
Τα φαινόμενα θα διατηρηθούν και το Σάββατο. Βελτίωση του καιρού από την Κυριακή. Εκ νέου μεταβολή από το βράδυ της Δευτέρας, με κύριο χαρακτηριστικό την σημαντική ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων και την περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό:

Την Παρασκευή 11/1 περιμένουμε νεφώσεις με κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο, νωρίς το πρωί 9 με 10 στα πεδινά και 6 με 7 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 8 με 9 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί μέτριοι 5 έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Το Σάββατο 12/1, περιμένουμε νεφώσεις με κατά διαστήματα βροχές, από το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 9 με 10 στα πεδινά και 6 με 7 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 8 με 9 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί μέτριοι 5 έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Κυριακή 13/1 βελτιωμένος καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία σε πτώση νωρίς το πρωί 4 με 5 στα πεδινά και τοπικά 2 με 3 κυρίως στα ορεινά, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 8 με 9 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι 4 έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Δευτέρα 14/1, αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 8 με 9 στα πεδινά, τοπικά 6 με 7 κυρίως στα ορεινά, το μεσημέρι στους 15 με 16 στα πεδινά, 9 με 10 στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι 5 από το απόγευμα ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Τρίτη 15/1 και την Τετάρτη 16/1 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, νωρίς το πρωί 11 με 12 στα πεδινά, τοπικά 8 με 9 κυρίως στα ορεινά, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 12 με 13 στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ με εξασθένηση την Τετάρτη.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ