Πύργος: Η "περιπτερού" και ο πελάτης είδαν το "χάρο" με τα μάτια τους


troxaio1
troxaio3Δεν πίστευαν στα μάτια τους η ιδιοκτήτρια περιπτέρου και ο πελάτης που είχε σταματήσει για τσιγάρα, έξω από το 3ο Λύκειο Πύργου στην οδό Ολυμπίων. Σε ατύχημα που συνέβη λίγο
troxaio2troxaio4μετά τις έξι το απόγευμα ένα ιχ επιβατηγό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο έξω από περίπτερο, το οποίο έσπρωξε πάνω σε αυτό, ενώ το πρώτο όχημα κατέληξε σε παρακείμενο μαντρότοιχο.

Ο πελάτης του περιπτέρου είδε το αυτοκίνητό του να «στραπατσάρεται» για τα καλά και η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, τα ψυγεία της να φεύγουν από τη θέση τους και να παθαίνουν ζημιά. Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν «μπήκε» το πρώτο αυτοκίνητο μέσα στο περίπτερο.

Όλοι τρόμαξαν από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην οδό Ολυμπίων και για αρκετή ώρα μετά προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Πάντως τα μόνα θύματα ήταν τα δύο αυτοκίνητα και τα ψυγεία του περιπτέρου.
Γιάννης Σπυρούνης
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ