Νέα επίθεση τσακαλιών σε πρόβατα στην Πλατιάνα Ηλείας


tsakaliΝέα κρούσματα κατασπάραξης προβάτων από δύο τσακάλια σημειώθηκαν αυτή τη φορά στην Πλατιάνα, τα οποία εν συνεχεία εντόπισε και θανάτωσε ο κτηνοτρόφος, που έχασε τα ζώα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν τα “kinigetikanea.gr” , τα τσακάλια σκότωσαν πέντε πρόβατα από τη στάνη του κτηνοτρόφου , ενώ πριν από λίγους μήνες κάτι ανάλογο είχε γίνει σε περιοχή του δήμου Ζαχάρως.

Το τελευταίο διάστημα εξάλλου , όπως ανέφεραν κυνηγοί στα “kinigetikanea.gr” παρατηρούνται μετακινήσεις των συγκεκριμένων άγριων ζώων  από την περιοχή της Μεγαλόπολης , όπου σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες έχει  εντοπιστεί σημαντικός αριθμός τσακαλιών.

Ειδικότερα στη διάρκεια του κυνηγιού αγριόχοιρων στην παραπάνω περιοχή, αλλά και σε αρκετά σημεία στην ορεινή Ηλεία, έχουν γίνει αντιληπτά αρκετά τσακάλια τα οποία πριν από λίγα χρόνια είχαν σχεδόν εξαφανιστεί από την Ηλεία.
kinigetikanea.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ