Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Γαστούνη: Εκτός κινδύνου το θύμα της ένοπλης ληστείας!



Γαστούνη: Εκτός κινδύνου το θύμα της ένοπλης ληστείας! Συνεχίστηκαν εντατικά χθες οι έρευνες από τις αστυνομικές δυνάμεις του νομού οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο κουκουλοφόρων που έστησαν «καρτέρι» και χτύπησαν, το βράδυ του Σαββάτου, τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ  κ. Κώστα Χατζημιχάλη έξω από το σπίτι του, στον οικισμό Αγκινάρα, στη Γαστούνη.
Η υγεία του θύματος της ένοπλης ληστείας εξελίσσεται ομαλά. Ωστόσο, σύσσωμη η κοινωνία της Γαστούνης παραμένει αναστατωμένη και δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ, ιδιαίτερα στη σκέψη ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει άλλη τροπή!

Το θύμα της ληστείας επέστρεφε, λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ, στο σπίτι του, έχοντας κλείσει νωρίτερα το πρακτορείο του, στο κέντρο της Γαστούνης. Λίγα μέτρα πριν φτάσει στην πόρτα του σπιτιού του, βρέθηκε ξαφνικά ανάμεσα σε δύο κουκουλοφόρους που του ζήτησαν τα χρήματά του. Αντιστάθηκε και τότε ο ένας από αυτούς τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τη λαβή του πιστολιού.

Αιμόφυρτος ο κ. Χατζημιχάλης έπεσε στον δρόμο με τους ληστές να προσπαθούν να του αρπάξουν τις εισπράξεις της ημέρας από την τσέπη του. Ήταν τέτοια η μανία με την οποία τον τραβούσαν και τον χτυπούσαν, που του έσπασαν το χέρι.
Οι δύο ληστές αντιλήφθηκαν ότι η γειτονιά έχει αρχίσει να «θορυβείται» από την επίθεση και τότε, ο ένας από αυτούς έστρεψε το πιστόλι στο δρόμο πυροβολώντας δύο τουλάχιστον φορές για εκφοβισμό, προκειμένου να φύγουν στη συνέχεια τρέχοντας.

Κάτοικοι της γειτονιάς αναφέρουν ότι είδαν από διπλανό στενό Ι.Χ. αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ταχύτητα, στο οποίο ίσως, να περίμενε συνεργός των δύο κουκουλοφόρων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται τέτοιου είδους ληστεία στην πόλη της Γαστούνης και αυτό είναι που έχει θορυβήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλους τους κατοίκους της περιοχής!

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...