Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Πέρασε η Γιουβέντους - Τάσεις...αυτοκτονίας η Παρί

Την πρόκριση της στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε από το πρώτο ματς η Γιουβέντους αφού νίκησε την Σέλτικ μέσα στη Σκοτία με 3-0. Ανώτερη της Βαλένθια η Παρί Σεν Ζερμέν, είχε δοκάρι, προηγήθηκε με 0-2 αλλά δέχθηκε γκολ στο 89΄και έχασε τον Ιμπραίμοβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Σέλτικ στη Γλασκώβη και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μάτρι άνοιξε το σκορ για τους Ιταλούς, ενώ ο Μαρκίζιο έκανε το 0-2 στο 77΄. Έξι λεπτά αργότερα ο Βούτσινιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο Μεστάγια, η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Βαλένθια του Βαλβέρδε. Είχε δοκάρι στο 9΄ με τον Λούκας Μόουρα, ενώ πέτυχε δύο καταληκτικά γκολ με τον Λαβέτσι στο10΄ και τον Παστόρε στο 43΄. Εκεί όμως που όλα έδειχναν πως είχε καπαρώσει την πρόκριση, ήρθε το γκολ του Ραμί στο 89΄και η αποβολή του Ιμπραίμοβιτς με απεθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις να δώσουν νέο ενδιαφέρον στην ρεβάνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...