Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Ο καιρός της Καθαράς Δευτέρας – αναλυτική πρόγνωση


katharadeutera
Κανένα πρόβλημα με τον καιρό δεν θα αντιμετωπίσουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις την τελευταία Κυριακή της αποκριάς. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία,
την Καθαρά Δευτέρα θα επικρατήσει συννεφιά, με πιθανότητα για λίγες τοπικές ασθενείς βροχές, κυρίως, το δεύτερο μισό της ημέρας.

Τσουχτερό κρύο θα επικρατήσει τη νύχτα και νωρίς το πρωί την Κυριακή με τοπικά παγετό. Θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία την Καθαρά Δευτέρα. Σε σημαντική άνοδο από την Τρίτη. 

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Την Κυριακή 17/3 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 3 με 4 και τοπικά μηδέν με +1 στα πεδινά και στα ορεινά -1 με μηδέν, το μεσημέρι στους 13 με 14 στα πεδινά, 9 με 10 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Την Καθαρά Δευτέρα 18/3, περιμένουμε νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα για λίγες, τοπικές, ασθενείς βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 6 με 7 και τοπικά 4 με 5 στα πεδινά και στα ορεινά 3 με 4, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 9 με 10 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από το μεσημέρι νότιοι - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Τρίτη 19/3 και την Τετάρτη 20/3, περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο (21-22oC). Οι άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. 

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...