Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Επιχείρηση… διάρρηξη!




Ολόκληρη επιχείρηση φαίνεται πως έστησαν διαρρήκτες το βράδυ της περασμένης
Παρασκευής στην περιοχή του Αμπελοκάμπου, προκειμένου να αφαιρέσουν από αποθήκη αγροτικά μηχανήματα η αξία των οποίων αγγίζει τις 12.000 ευρώ!

Όπως καταγγέλλει στην εφημερίδα ‘Πατρίς’ ο ιδιοκτήτης των μηχανημάτων κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, οι δράστες, που πρέπει να ήταν περισσότεροι από δύο, γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα και αφαίρεσαν τα πιο ακριβά μηχανήματα που είχε στην αποθήκη του, ενώ δεν δίστασαν να μετακινήσουν ακόμη και τρακτέρ για να πάρουν ότι είχαν βάλει στο μάτι!
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, η διάρρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και κατά τον κ. Χριστόπουλο οι δράστες προσέγγισαν την αποθήκη του, που βρίσκεται στην θέση ‘Λόγγος’, από την πίσω πλευρά, προφανώς χρησιμοποιώντας τρακτέρ και αγροτικό όχημα, αφού βρέθηκαν ίχνη στο έδαφος.
Στην συνέχεια, παραβίασαν το λουκέτο της αποθήκης, εισήλθαν στο χώρο και αφαίρεσαν, αρχικά έναν πράσινο καταστροφέα και στην συνέχεια αφού μετακίνησαν τα δύο παλιά τρακτέρ που βρίσκονται στο χώρο, αφαίρεσαν από το πίσω μέρος της αποθήκης μία καινούρια κόκκινη φρέζα 70αρα.
«Ήξεραν πολύ καλά τι  έκαναν, βρήκα τα αποτυπώματα στο χώρο από τις ρόδες. Πιστεύω ότι είναι ντόπιοι οι διαρρήκτες και έχω μαρτυρία που λέει ότι ήρθε στην αποθήκη μου ένα τρακτέρ στις 12:45 μετά τα μεσάνυχτα και έφυγε στις 1:20. Μου πήραν τα καινούργια μηχανήματα και τώρα δεν έχω να καλλιεργήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστόπουλος, ο οποίος κατήγγειλε το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και δίνει αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες για την διάρρηξη.

 Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...