Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι


Εκτός final 4 οι νέοι του Ολυμπιακού

Το ταξίδι... εμπειριών σταμάτησε στο Βίλα Παρκ για την ομάδα νέων του Ολυμπιακού! Γνώρισε την ήττα 1-0 από την Άστον Βίλα για την προημιτελική φάση του NextGen Series και έτσι δεν θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο final-4 της διοργάνωσης στην πρώτη τους κιόλας συμμετοχή!

Το γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 11ο λεπτό για την Άστον Βίλα με τον Μπερκ να εκμεταλλεύεται μια κακή αντίδραση των αμυντικών του Ολυμπιακού και από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο τόσο καλά. Προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία της αγγλικής ομάδας χωρίς όμως να το καταφέρνουν καθώς η Άστον Βίλα κατάφερε να φτάσει περισσότερες φορές κοντά στο γκολ.

Εκτός της φάσης του γκολ οι Άγγλοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 28ο λεπτό, με τον Χουτεσιώτη όμως να αποκρούει.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να φτάσουν και πάλι στην εστία του Ολυμπιακού, αλλά το πλασέ πέρασε δίπλα από την εστία του Χουτεσιώτη.

Στο μεταξύ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρχίσει να ανεβάζουν την απόδοσή τους. Αρχικά ο Καραγκούνης στο 17ο λεπτό είχε κάνει μια προσπάθεια αλλά η σέντρα-σουτ που έκανε δεν δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα.

Η καλύτερη ευκαιρία για τους Πειραιώτες ήρθε στο 35ο λεπτό… Ο Σιώπης έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Γουότκινς με δυσκολία εκτινάχθηκε στη γωνία και έδιωξε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος αλλά και άτυχος! Κορυφαία στιγμή για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας στο 54ο λεπτό, όταν ο Γκίνο έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού και σταμάτησε στο δοκάρι του τερματοφύλακα της Άστον Βίλα.

Όσο περνούσε η ώρα η πίεση των παικτών του Ολυμπιακού προς την άμυνα της Άστον Βίλα αυξανόταν…

Οι αλλαγές που έκανε ο Στορκ βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας του Πειραιά, καθώς οι παίκτες σε κάποια σημεία έδειχναν να έχουν κουραστεί.

Οι Άγγλοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευθούν κάποια κενά στην άμυνα του Ολυμπιακού. Έτσι βρέθηκαν δύο φορές κοντά στο γκολ και είδαν την μπάλα να σταματά στο δοκάρι την πρώτη και λίγο αργότερα τον Χουτεσιώτη να λέει «όχι» με διπλή απόκρουση.

Ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση… Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπασάββας πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να σταματά στη γραμμή από αμυντικούς της Άστον Βίλα.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Κ20: Γουότκινς, Γουεμπ, Κινσέλα, Λάιντεν, Ντονασιέν, Λιούις (82’ Μπέιτμαν), Μπάρτον, Καράδερς, Ρόμπινσον, Μπερκ, Γκρίλις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (72’ Παιδάκης), Βουτσιώτης (46’ Παπασάβας), Γκίνο (72 Βέργος), Λύρας (72’ Πασαλίδης), Ιωαννίδης (88’ Σούκιας).

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ