Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πύργος: Σύλλογος Σπουδαστών κατά Τζαβάρα - Παρασκευόπουλου


teiΑιχμηρή καταγγελτική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Πύργου μετά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΙΘΠΑ Κώστας Τζαβάρας.
Στην ανακοίνωση βάλλουν κατά του αναπληρωτή υπουργού, αλλά και κατά του δημάρχου Πύργου κ. Παρασκευόπουλου, για τη στάση και τις δηλώσεις τους για το θέμα.

Διαβάστε τι λένε οι σπουδαστές σε δηλώσεις τους για το θέμα...

"Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του αναπληρωτή Υπουργού κ. Τζαβάρα, ο Σύλλογος Σπουδαστών ξεκαθαρίζει ότι δε συμφωνεί με το τελικό σχέδιο για το ΤΕΙ Πύργου όπως αυτό παρουσιάστηκε.

Δε ζητήσαμε ούτε κατευθύνσεις ούτε μεταβατικότητα. Το πρώτο το χαρακτηρίζουμε μεσοβέζικη λύση, το δε δεύτερο αργό θάνατο. Αν θέλει να μάθει τι αποτελέσματα έχει η μεταβατικότητα, ας ρωτήσει τους σπουδαστές του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης που είχε έδρα την Αμαλιάδα. Αλλά δε νομίζουμε ότι και πάλι θα ενδιαφερθεί αφού ούτε και εμείς, ούτε οι συνάδελφοι στην Αμαλιάδα αποτελούμε εκλογικό σώμα του.

Επίσης παρουσίασε αυτά τα σενάρια ως τελικά, την ώρα που εκκρεμεί πρόταση των  σπουδαστών στο Υπουργείο. Δεν είναι δυνατόν να μας φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων. Και διερωτόμαστε αν είναι τόσο τελικά όσα λέει, όσο ήταν και οι δηλώσεις του, ότι τα ΤΕΙ στην Ηλεία δε θα πειραχθούν. Καταγγέλλουμε τη στάση του και τον καλούμε και εμείς με τη σειρά μας σε σοβαρότητα.

Επίσης, τα λεγόμενα του Δημάρχου Μ. Παρασκευόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνουν πλέον ξεκάθαρη την αντίθετη γραμμή πλεύσης σπουδαστών και Δήμου. Πράγμα το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτά που τόνιζε εξαρχής ο κ. Παρασκευόπουλος, ότι δηλαδή θα είναι στο πλευρό μας και θα είχαμε ως πρώτο και κοινό στόχο την διατήρηση του γνωστικού μας αντικειμένου.

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι αυτό που νοιάζει το Δήμάρχο είναι το πόσα 500ευρα με πόδια θα κυκλοφορούν στην πόλη και όχι η πραγματική ουσία του προβλήματος.

Καλούμε την τοπική κοινωνία να απομονώσει τους αναρμόδιους, ανίκανους, αιρετούς και να ζητήσει τις παραιτήσεις τους".
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...